OVER ONS

Dubai

Dubai

Atlantis, the Palm

France

France

Dutchweek, Valthorens

SERBIA

SERBIA

Exit festival, Novi Sad

We hebben met Mad Pianos als band de afgelopen jaren de halve wereld rondgereisd: Dutchweek Valthorens/Frankrijk, Latin Festival Mersin/Turkije, Exit festival Novi Sad/Servie(4x), Costa del soul tour/Spanje, Atlantis the Palm/Dubai, en meerdere bedrijfsfeesten en clubgigs in Duitsland, Frankrijk, Portugal, om maar even wat te noemen.

Toen de lockdown kwam ten tijde van het corona virus en alle internationale gigs voor onbepaalde tijd werden gecanceld was daar het idee om een eigen stek te creëren waar we muzikaal en artistiek toch uit de voeten zouden kunnen; en waar mensen daarvan zouden kunnen genieten onder het surplus genot van een geweldige hap, en heerlijke drankjes.

Het restaurant

Alles in het restaurant van interieur tot aan de menukaart heeft dezelfde branding meegekregen als de band en de muziek; artistiek, authentiek en met een hele dikke Rock ‘n Roll knipoog. Niet alleen in de muziek, zeker ook in de keuken en achter de bar zie je dit terugkomen en is het

entertainment en kunst van de bovenste plank. Uit eten was nog nooit zo leuk in Venlo. In de show komen de allergrootste hits voorbij van de afgelopen 100 jaar en wordt het publiek meegenomen op een interactieve manier waarin het liefst alles op verzoek wordt gespeeld.

In Venlo is er synergie met moederbedrijf Tino Snijtsheuvel & Zn (particuliere muziekschool) en zusterbedrijven Selected Agency (artiestenmanagement en boekingskantoor) en Selected Records (opname studio). Artiesten in de dop worden door de muziekschool gescreend en klaargestoomd voor Mad Pianos Venlo. Selected Agency begeleidt en boekt de artiesten verder naar (internationale) podia en events, en Selected Records biedt de artiest de mogelijkheid om singles, ep’s, albums en videoclips op te nemen.

De artiesten van Mad Pianos zijn niet alleen te bewonderen in de restaurants en clubs, maar kunnen op elke gewenste locatie langskomen om de gasten een dijk van een feest te bezorgen. Dus heb jij binnenkort een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, festival of een andere gelegenheid om het dak eraf te swingen & zingen? Dan zijn onze artiesten natuurlijk onmisbaar! Ze nemen alles mee van vleugels tot aan decor om de echte Mad Pianos sfeer te creëren die je vanuit het restaurant gewend bent.

Mad Pianos is exclusief te boeken via Selected Agency BV.

Klik hier voor meer informatie over www.selected.agency en Mad Pianos on Tour.